Techniekbus

Wil je als school een bedrijf uit de database bezoeken? Reserveer dan de Techniekbus.

Onderwijsinstellingen uit Zeeland, kunnen – onder bepaalde voorwaarden – gebruikmaken van de Techniekbus voor een bedrijfsbezoek aan een   deelnemende bedrijf/organisatie die partner zijn van Huis van de Techniek. Voor basisonderwijs is dit vanaf de bovenbouw groep 7 en 8.

De Techniekbus kan alleen gereserveerd worden door Zeeuwse scholen (locaties) die bijdragen aan Huis van de Techniek. Voor het gebruik van de Techniekbus wordt een gedeelte van het bedrag doorberekend. Voor scholen uit de volgende gemeenten die bijdragen aan Huis van de Techniek: Hulst, Noord-Beveland, Reimerswaal, Schouwen Duiveland, Terneuzen en Tholen wordt €175 (excl. btw) doorberekend. Dit is op basis van een standaard bedrijfsbezoek; dus heenreis en terugreis in Zeeland binnen 4 uur.

Scholen uit gemeenten die niet bijdragen aan Huis van de Techniek (Borsele, Goes, Kapelle, Middelburg, Sluis, Veere en Vlissingen) betalen voor een standaard bedrijfsbezoek naast het basisbedrag (€175 excl. btw) ook nog een eigen bijdrage van €100 (excl. btw) per rit.

Scholen die niet bijdragen aan Huis van de Techniek kunnen tegen betaling gebruik maken van de Techniekbus. Na reservering ontvangt u hier per mail een bericht over.

Let op: de Techniekbus is beschikbaar vanaf 09.00 uur.

Na het invullen en verzenden van de reservering ontvangt u per mail de bevestiging; mocht de rit niet definitief ingepland kunnen worden, dan wordt er z.s.m. contact opgenomen. Heeft u nog vragen; neem dan contact op met Angelique Hazen (0115 – 72 49 93 of a.hazen@huisvandetechniek.nl).

Bekijk hier het volledige reglement.