Techniekbus

Wil je als school een bedrijf uit de database bezoeken? Reserveer dan hieronder de Techniekbus.

Onderwijsinstellingen uit de provincies Oost- of West-Vlaanderen (B) of Zeeland (NL), kunnen – onder bepaalde voorwaarden – gebruikmaken van de Techniekbus voor een bedrijfsbezoek aan een deelnemende organisatie van Bedrijf+School.  Voor basisonderwijs is dit vanaf de bovenbouw groep 7 en 8.

De Techniekbus kan alleen gratis gereserveerd worden door Zeeuwse scholen (locaties) uit de volgende gemeenten: Borsele, Goes, Hulst, Reimerswaal, Schouwen Duiveland, Sluis, Terneuzen, Tholen en Veere. Scholen uit overige gemeenten betalen een eigen bijdrage per rit van €100 (excl. BTW).

Let op: de Techniekbus is beschikbaar vanaf 09.00 uur.

Wens je als Oost- of West-Vlaamse school een bedrijfsbezoek te boeken in Zeeland? Of wil je als Zeeuwse school een Vlaams bedrijf bezoeken? Neem dan contact op met het secretariaat wat de eventuele kosten voor het geplande bedrijfsbezoek gaan bedragen.

Na het invullen en verzenden van de reservering ontvangt u direct per mail de bevestiging en is de reservering afgerond. Ontvangt u geen mail; neem dan contact op met Angelique Hazen (0115 – 72 49 93 of a.hazen@huisvandetechniek.nl).

Bekijk hier het reglement.