Techniekbus

Wil je als school een bedrijf uit de database bezoeken? Reserveer dan de Techniekbus.

Onderwijsinstellingen uit de provincies Oost- of West-Vlaanderen (B) of Zeeland (NL), kunnen – onder bepaalde voorwaarden – gebruikmaken van de Techniekbus voor een bedrijfsbezoek aan een deelnemende organisatie van Bedrijf+School.  Voor basisonderwijs is dit vanaf de bovenbouw groep 7 en 8.

De Techniekbus kan alleen gratis gereserveerd worden door Zeeuwse scholen (locaties) die bijdragen aan Huis van de Techniek en uit de volgende gemeenten: Borsele, Goes, Hulst, Reimerswaal, Schouwen Duiveland, Sluis, Terneuzen, Tholen, Veere en Vlissingen. Scholen uit overige gemeenten betalen een eigen bijdrage per rit van €100 (excl. BTW).

Scholen die niet bijdragen aan Huis van de Techniek kunnen tegen betaling gebruik maken van de Techniekbus. Na reservering ontvangt u hier per mail een bericht over. 

Let op: de Techniekbus is beschikbaar vanaf 09.00 uur.

Wens je als Oost- of West-Vlaamse school een bedrijfsbezoek te boeken in Zeeland? Of wil je als Zeeuwse school een Vlaams bedrijf bezoeken? Neem dan contact op met het secretariaat wat de eventuele kosten voor het geplande bedrijfsbezoek gaan bedragen.

Na het invullen en verzenden van de reservering ontvangt u per mail de bevestiging; mocht de rit niet definitief ingepland kunnen worden, dan wordt er z.s.m. contact opgenomen. Heeft u nog vragen; neem dan contact op met Angelique Hazen (0115 – 72 49 93 of a.hazen@huisvandetechniek.nl).

Bekijk hier het reglement.

Budget Techniekbus is benut

Het beschikbare budget voor de Techniekbus is benut. Het is op dit moment niet mogelijk om de Techniekbus ‘gratis’ te reserveren. Wil je toch gebruik maken van de Techniekbus, vraag dan naar de mogelijkheden bij Angelique Hazen (a.hazen@huisvandetechniek.nl).