Zorgsaam

ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen is de specialist in zorg voor jong en oud in de regio Zeeuws-Vlaanderen én daarbuiten. ZorgSaam biedt ziekenhuiszorg, ambulancezorg, thuiszorg en ouderenzorg en is daarmee één van de grootste werkgevers in Zeeland.
ZorgSaam heeft een visie op dienstverlening waarbij de beleving van de cliënt, patiënt, bewoner en medewerker centraal staat: zo kan de patiënt zich veilig voelen, blijft de cliënt baas in eigen huis en wordt elke oudere gerespecteerd. ZorgSaam maakt op deze manier de zorg steeds menselijker en persoonlijker.
ZorgSaam biedt de zorg van vandaag met een blik op de toekomst. Of het nu gaat om (medisch) technologische vernieuwingen of innovaties binnen het zorgproces, ZorgSaam volgt ze op de voet en pakt ze aan. Het Cardiologisch Interventiecentrum Zeeland (dottercentrum) en de Staande MRI zijn enkele sprekende voorbeelden!
De zorg die ZorgSaam biedt, wordt uitgespreid over de gehele regio Zeeuws-Vlaanderen. Alle inwoners van de streek kunnen rekenen op zorg dicht bij huis.

Activiteiten


Adres:

Wielingenlaan 2 
4535 PA Terneuzen 
Nederland


Sector

Zorg

Aangeboden activiteiten:

PO

VMBO

HAVO/VWO

MBO

HBO/WO

Gastles

-
-
-
v
-

Bedrijfsbezoek

-
-
-
v
v

Docentstage

-
-
-
v
-

Snuffelstage

-
v
-
-
-

Technische opdracht

-
-
-
-
-


Andere bedrijven in de nabije omgeving