Wielemaker bv

Wielemaker bestaat uit een team van ongeveer 70 medewerkers in verschillende disciplines, die allemaal een eigenschap gemeen hebben: het zijn ervaren grensverleggers. Ieder op zijn of haar eigen vakgebied. Samen zorgen zij ervoor dat onze organisatie in staat is zich aan te passen aan de wensen van vele diverse klanten.
Het werkgebied van onze transportafdeling beslaat in principe Nederland, Belgie, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk, maar ook verder Europa in kennen onze mensen de weg. Het zwaartepunt ligt vooral op de binnenlandse markt, vanzelfsprekend staan we altijd open voor uitdagingen op het internationale speelveld.
Voor iedere stroom afval bieden wij een passende oplossing. Het kan om meerdere redenen interessant zijn, afvalstoffen aan de bron te scheiden. Dat levert u ook vaak een voordeel op.
De meest voorkomende afvalstoffen binnen het bedrijfsafval zijn papier, hout, puin, kunststof, glas, bouw- en sloopafval, GFT en groenafval.
Daarnaast betaan ook minder voor de hand liggende stromen, zoals klein gevaarlijk afval (KGA), gekookte etensresten en archiefmateriaal dat vernietigd moet worden.
Bij ons kunt u terecht voor auto’s met laadkraan met uiteenlopende capaciteiten. Van een trailer met rollerkraan met een hijscapaciteit van 22 ton/meter, via bakwagens met een 35 ton/meter kraan, tot een 4-assige trekker met 80 ton/meter kraan. Deze laatste kan ingezet worden met een semidieplader, dieplader, schuiftrailer, of als korte bakwagen. Hiermee is het een zeer divers inzetbaar voertuig, waarmee zware lasten kunnen worden gehesen op locaties met weinig ruimte, waar bijvoorbeeld een telekraan niet uit de voeten kan.

Activiteiten


Adres:

Ampèreweg 3 
4338 PT Middelburg 
Nederland


Sector

Logistiek

Aangeboden activiteiten:

PO

VMBO

HAVO/VWO

MBO

HBO/WO

Gastles

-
-
-
-
-

Bedrijfsbezoek

-
-
-
-
-

Docentstage

-
-
-
-
-

Snuffelstage

-
-
-
-
v

Technische opdracht

-
-
-
v
v


Andere bedrijven in de nabije omgeving