Westvlees NV

Westvlees staat voor varkensvlees van a tot z: van slachten en versnijden, over invriezen, verpakken en etiketteren tot het bereiden van panklare varkensvleesgerechten. Westvlees produceert al zijn varkensvleesproducten in eigen huis.

Westvlees slacht jaarlijks 1,2 miljoen varkens en verwerkt ze tot ruim 100.000 ton varkensvlees. Westvlees telt tevreden klanten in 40 landen wereldwijd, voornamelijk in de distributie, groothandel en aankoopcentrales maar ook in de kleinhandel, horeca en cateringsector.

Varkensvlees uit België is mager, mals en gezond. Westvlees produceert 1.200 verschillende varkensvleesproducten in drie categorieën: onverpakt, voorverpakt en diepgevroren. Al het varkensvlees is afkomstig van de eigen slachterij en wordt in eigen huis versneden.

Uw garantie voor onberispelijke kwaliteit, flexibele service en scherpe prijzen.

• Onverpakt varkensvlees: Westvlees verkoopt hele karkassen en vers versneden varkensvlees in uiteenlopende klassen.
• Voorverpakt varkensvlees: Westvlees heeft een breed gamma aan in huis bereide varkensvleesproducten: portieproducten, vers vlees in klantenverpakking en B2B-packs, gebruiksklare bereidingen, barbecueproducten enz.
• Diepgevroren varkensvlees: Westvlees heeft een diepvriescapaciteit van ruim 2 miljoen kilo. Het invriezen van vers vlees is een specialiteit op zich, vooral bij kwaliteitsvlees bestemd voor het Verre Oosten.

Activiteiten

– Bedrijfsbezoek: invulling in overleg met de docent (doelgroep, tijdsduur, accent-punten, ….)

– Technische werkopdracht: in overleg met de docent worden duidelijke afspraken gemaakt betreffende de reëele opdracht, de timing, doel van de opdracht, begeleiding van de student(en), …


Adres:

Ommegang West 9 
8840 Westrozebeke 
België


Sector

Food

Aangeboden activiteiten:

Geen activiteiten.


Andere bedrijven in de nabije omgeving