Vermeer International B.V.

Vermeer is als exclusief verdeler voor Vermeer U.S.A. met haar vestigingen in Nederland en België uitgegroeid tot hét betrouwbare adres voor de gele machines…
Wereldwijd worden de producten en diensten van Vermeer gedistribueerd door een netwerk van 150 lokale dealers die aan de hoge kwaliteitseisen voldoen.
uxemburg.
Naast het aanbieden van deze ‘first choice’ toonaangevende producten onderscheiden wij ons door onze grote zorg voor de after-sales behoeften van onze klanten.
Technische ondersteuning, specialistische adviezen en de beschikbaarheid van onderdelen alsmede een snelle levering staan bij ons hoog in het vaandel.
Naast een volledig uitgeruste werkplaats, beschikken wij over een aantal mobiele service stations om u op locatie van dienst te kunnen zijn. Deze wagens zijn uitgerust met de benodigde gereedschappen en een voorraad van de veel voorkomende en cruciale onderdelen van de diverse machines.
Onze medewerkers worden doorlopend door Vermeer bijgeschoold over de nieuwste producten en ontwikkelingen. Onze klanten kunnen rekenen op professionele ondersteuning, betrouwbare service en uitstekende expertise!

Activiteiten


Adres:

Nijverheidsstraat 20 
4458 AV 's-Heer Arendskerke 
Nederland


Sector

Metaal

Aangeboden activiteiten:

PO

VMBO

HAVO/VWO

MBO

HBO/WO

Gastles

-
-
-
-
-

Bedrijfsbezoek

-
-
-
-
-

Docentstage

-
-
-
-
-

Snuffelstage

-
-
-
-
v

Technische opdracht

-
-
-
v
v


Andere bedrijven in de nabije omgeving