Uticon Systems B.V.

Uticon biedt al ruim 25 jaar advies- en ingenieursdiensten aan in de voedingsmiddelenindustrie en heeft hierin ruime ervaring opgebouwd. Onze professionals weten hierdoor bedrijfsstrategieën naar de juiste technische en productie-logistieke concepten en ontwerpen te vertalen. Dit leidt tot innovatieve en efficiënte (totaal)oplossingen; ofwel “progress in every process”.
Als strategisch partner hebben wij alles in huis om de optimalisatie of uitbreiding van een bestaand proces, maar ook een verhuizing of complete nieuwbouw te laten slagen. Dit totaalpakket kunnen wij leveren omdat we expertise hebben in het vormgeven van gebouwen, werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties, procesinstallaties, logistieke flow, klimaat- en energiesystemen, industriële automatisering en projectmanagement. Wij werken zowel vanuit de eigen vestigingen, als op de locaties van onze opdrachtgevers.
Uticon valt onder de Uticon Ingenieursgroep B.V. met vestigingen in Apeldoorn, Eindhoven, Yerseke en Gent (BE). Uticon Ingenieursgroep B.V. bestaat uit 135 FTE en is de overkoepelende organisatie van twee divisies: Uticon en Uticonnect.
Uticonnect is gespecialiseerd in detachering en bemiddeling van technici op HBO- en WO-niveau. Young Professionals (0 tot 3 jaar ervaring) en Professionals (>5 jaar ervaring) in de vakgebieden werktuigbouwkunde en elektrotechniek staan hierin centraal. Uticonnect kijkt naast aanwezige kennis en vaardigheden ook naar de persoonlijke aspecten van (Young) Professionals.

Activiteiten


Adres:

Grintweg 28 
4401 NE Yerseke 
Nederland


Sector

PIE

Aangeboden activiteiten:

PO

VMBO

HAVO/VWO

MBO

HBO/WO

Gastles

-
-
v
-
v

Bedrijfsbezoek

-
-
v
-
v

Docentstage

-
-
-
-
v

Snuffelstage

-
-
v
-
v

Technische opdracht

-
-
-
-
v


Andere bedrijven in de nabije omgeving