Trinseo Netherlands BV

Trinseo is een toonaangevende wereldproducent van plastics, latex, en rubber.

Trinseo heeft een lange historie van meer dan 70 jaar van uitmuntende services bij The Dow Chemical Company. Sinds 2010 is het een zelfstandig bedrijf, eerst onder de naam Styron en vanaf 2015 als Trinseo. Deze naam geeft een beter beeld van de producten die wij als bedrijf produceren.

Trinseo heeft wereldwijd 19 productievestigingen. In Europa bevinden zich de drie grootste productiesites in Terneuzen, Stade en Schkopau. In Terneuzen zijn 380 medewerkers werkzaam aan de productie van Ethylbezeen, Styreen, LATEX, ABS, SAN en technische thermoplasten. Tevens is het europese ontwikkelcentrum voor Trinseo Plastics gevestigd in Terneuzen, ondersteund door 2 uitgebreide goed uitgeruste laboratoria. Ook alle logistieke activiteiten voor Europa zijn in Terneuzen gevestigd.

Onze producten kennen een breed scala van eindprodukten o.a. in automotive , tapijt, bouw en constructie, consumenten elektronica, elektrisch en verlichting, huishoudelijke apparaten, verpakking, papier en karton, banden en rubber goederen.

Activiteiten


Adres:

Savoyaardsweg 1 (havennr.101) 
4542 PM Hoek 
Nederland


Sector

Procesind.

Aangeboden activiteiten:

PO

VMBO

HAVO/VWO

MBO

HBO/WO

Gastles

v
v
v
v
v

Bedrijfsbezoek

v
v
v
v
v

Docentstage

-
v
v
v
v

Snuffelstage

-
v
v
-
v

Technische opdracht

-
-
-
v
v


Andere bedrijven in de nabije omgeving