Terneuzen Port Service

De internationale scheepvaart stelt hoge eisen aan materiaal, mensen en middelen. Wij weten dat als geen ander. Daarom is onze organisatie hier volledig op ingericht. Zo zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar, waar ook ter wereld. Onze werkplaats is uitgerust met de meest moderne machines en gereedschappen. Hierdoor kunnen we vrijwel elk soort materiaal bewerken.
Onze voornaamste kracht echter schuilt in onze mensen. Dit zijn aanpakkers, mannen met verstand van zaken en een schat aan ervaring. In tal van havens maken wij hiermee dagelijks het verschil.
Het preserveren van machines is een van onze voornaamste specialiteiten. Zo snel mogelijk na een calamiteit behandelen wij de getroffen werktuigen. Door de machinerie op de juiste plaatsen te behandelen, proberen we de waarde en staat van de machine zo goed als mogelijk te behouden.
De activiteiten van Terneuzen Port Service richten zich op verschillende werkterreinen. Zo zijn wij sterk in reparaties en constructies en zijn wij onder andere specialist in het preserveren van machines en het afpersen van tanks.
Terneuzen Port Service is een klein en wendbaar bedrijf. Opdrachten voeren wij snel en efficiënt uit. Onze medewerkers zijn allround. Zij beschikken over de kennis en ervaring die nodig is om uw technisch opdrachten zo vakkundig mogelijk uit te voeren.

Activiteiten


Adres:

Industrieweg 4 
4538 AH Terneuzen 
Nederland


Sector

Maritiem

Aangeboden activiteiten:

PO

VMBO

HAVO/VWO

MBO

HBO/WO

Gastles

-
-
-
-
-

Bedrijfsbezoek

v
-
-
v
-

Docentstage

-
-
-
-
-

Snuffelstage

-
-
-
-
-

Technische opdracht

-
-
-
-
-


Andere bedrijven in de nabije omgeving