Telenet

Telenet spitst zich toe op het leveren van breedbandinternet, vaste en mobiele telefoniediensten en kabeltelevisie, aan gebruikers in Vlaanderen en Brussel via een hybride fiber-coaxnetwerk. Telenet is gevestigd in Mechelen, maar beschikt over contactcenters in Herentals, St-Truiden en Aalst en over regionale sites voor het verlenen van technische bijstand, verspreid over heel Vlaanderen. Telenet levert eveneens professionele communicatiediensten aan bedrijven in België en Luxemburg. De hoofdaandeelhouder van Telenet is Liberty Global.

Onze producten en diensten
Als telecommunicatiebedrijf hecht Telenet veel belang aan vernieuwing en ontwikkeling. We optimaliseren voortdurend de huidige toepassingen, breiden de technologische mogelijkheden constant uit en verbreden het inhoudelijke aanbod. Een overtuigende marketingaanpak, een creatieve productmix en een efficiënte klantenservice zorgen er mee voor dat Telenet steeds nieuwe doelgroepen kan aanspreken.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid
Telenet is zich als groeibedrijf zeer bewust van zijn toenemende verantwoordelijkheid binnen de leefgemeenschap. Met een aantal initiatieven is het bedrijf erin geslaagd om zijn ecologische voetafdruk in belangrijke mate te beperken. Bovendien geeft Telenet blijk van een groot maatschappelijk engagement, wat zich niet alleen vertaalt in een sociaal geëngageerd productaanbod, maar ook in de inspanningen om de digitale kloof tussen de verschillende sociale bevolkingsgroepen verder te dichten.

Indices
Telenet is opgenomen in de Bel 20-index en noteert op Euronext Brussels onder het tickersymbool TNET. In september 2013 werd Telenet voor de derde maal opgenomen in zowel de Dow Jones Sustainability Europe Index als de Dow Jones Sustainability World Index. Verder werd Telenet voor de tweede keer bekroond als ‘Best-in-Class’ voor de wereldwijde mediasector. Naast deze tweede opname in de Dow Jones Sustainability Index, is Telenet sinds maart 2012 ook opgenomen in de FTSE4Good Index.

Activiteiten


Adres:

Liersesteenweg 4 
2800 Mechelen 
België


Sector

ICT

Aangeboden activiteiten:

Geen activiteiten.


Andere bedrijven in de nabije omgeving