Sturm en Dekker BV

Al sinds 1958 slopen wij allerhande bouwkundige constructies. Van klein, uw schuurtje in de achtertuin, via wat groter, uw woning, tot groot, kantoorpanden en flatgebouwen. Dit doen wij zowel handmatig (Sturm en Jekker) als machinaal. Nadat wij de asbest gesaneerd hebben, doen wij ook graag de rest voor u.
Waar een verbouwing van een bestaand pand ophanden is gaat er vaak sloopwerk aan vooraf. Dit sloopwerk is (nog) vaak handmatig omdat het gaat om wat er moet blijven staan. Wat er dan weggehaald moet worden luister erg nauw en dient door ervaren gespecialiseerd opgeleide handslopers gedaan te worden. Sturm en Dekker is u dan graag van dienst.
Afhankelijk van de grootte van de het te slopen object kunnen wij u van dienst zijn met onze hydraulische kranen. Al onze kranen zijn in sloopuitvoering wat betekent dat zij zijn uitgerust met alle mogelijke sloop accessoires (riek, hamer, sorteergrijper, vergruizer etc.). Om deze veilig en efficiënt te kunnen bedienen is ruime ervaring (veel doen) een vereiste.

Activiteiten


Adres:

Noordweg 38 
4356 ED Oostkapelle 
Nederland


Sector

BWI

Aangeboden activiteiten:

PO

VMBO

HAVO/VWO

MBO

HBO/WO

Gastles

-
v
-
-
-

Bedrijfsbezoek

-
v
-
-
-

Docentstage

-
v
-
-
-

Snuffelstage

-
v
-
-
v

Technische opdracht

-
-
-
v
v


Andere bedrijven in de nabije omgeving