Spie Nederland BV

SPIE Nederland is onderdeel van de SPIE Groep, met wereldwijd 600 vestigingen, 38 duizend medewerkers en actief in 38 landen. Het bedrijf zorgt voor innovatieve en duurzame oplossingen gebruikmakend van 3D scannen, BIM 3D Engineering, drone-technologie voor inspecties en VR voor visualisatie van onze ontwerpen op het gebied van industriële processen, energie, gezondheidszorg en welzijn.

SPIE behoort tot de top 3 multi-technische dienstverleners van Nederland. Een baan bij SPIE betekend veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in je werk. Wij bieden de mogelijkheden, jij bepaalt je toekomst!

Zo is SPIE in 2016 gestart met het Young Professional Program, een 1-jarige opleiding voor startende HBO- en WO’ers in de divisies. Het is een opleiding met onderwerpen als Persoonlijke ontwikkeling, Financiën, Projectbeheersing, Coachen en Verandermanagement. Dit zijn allemaal bestaande interne SPIE-trainingen die samen dit talentenprogramma vormen. Een belangrijk onderdeel van het programma is dat medewerkers uit de verschillende divisies meer te weten komen over de totale SPIE-organisatie en een intern netwerk opbouwen.

Activiteiten


Adres:

Innovatieweg 12 
4542 NH Hoek 
Nederland


Sector

Maintenance

Aangeboden activiteiten:

PO

VMBO

HAVO/VWO

MBO

HBO/WO

Bedrijfsbezoek

-
-
v
v
v

Docentstage

-
-
v
v
v

Snuffelstage

-
v
-
-
v

Technische opdracht

-
-
-
v
v

Gastles

-
-
-
-
-


Andere bedrijven in de nabije omgeving