Pit Beton BV

Sinds 1965 is Pit Beton gevestigd aan de Sint Felixweg 2 te Kamperland, op het eiland Noord-Beveland op korte afstand van Goes. De heipalen worden gefabriceerd in alle courante afmetingen met vrijwel geen beperkingen in lengte of extra voorzieningen. Alle mogelijke extra’s, zoals bijvoorbeeld aardedraad, extra kopwapening en zelfs ribbels aan de kop zijn mogelijk.

De grootste afzet vindt plaats in Zeeland, Zuid-Holland en West-Brabant, maar ook België is een belangrijke markt, hoofdzakelijk infrastructurele werken. In Nederland bevoorraden wij hoofdzakelijk heistellingen voor de woningbouw en utiliteitsbouw, maar ook voor bijvoorbeeld de Betuweroute, Westerscheldetunnel en diverse overige grote infrastructurele werken is Pit Beton leverancier van de palen.

Het volledige heiwerk kan ook door Pit Beton verzorgd worden, inclusief eventueel koppensnellen. Onze machines zijn modern en de werken worden onder VCA-certificaat uitgevoerd.

Vanaf de start van ons bedrijf hebben wij voor aansprekende projecten geleverd zoals de kerncentrale Borssele, DOW Chemical Terneuzen. Meer recent zijn de leveringen voor de HSL-lijn en de Westerscheldetunnel.

Activiteiten


Adres:

Sint Felixweg 2 
4493 PR Kamperland 
Nederland


Sector

BWI

Aangeboden activiteiten:

PO

VMBO

HAVO/VWO

MBO

HBO/WO

Gastles

-
-
-
-
-

Bedrijfsbezoek

-
v
-
v
v

Docentstage

-
-
-
-
-

Snuffelstage

-
v
-
-
v

Technische opdracht

-
-
-
v
v


Andere bedrijven in de nabije omgeving