On Semiconductor

ON Semiconductor (Nasdaq: ONNN) is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige silicium oplossingen voor energie-efficiënte electronica.

Het bedrijf heeft een breed portfolio van vermogen- en signaalbeheer, logics en discretes, en chips op maat van de klant zodat de klant op een efficiënte manier zijn ontwerpen kan bekomen binnen verschillende sectoren (auto, communicatie, computer, consument, industrieel, LED verlichting, medisch, militair/ruimtevaart en vermogentoepassingen).

ON Semiconductor beschikt over een enorme toeleveringsketen, met een netwerk van productiefaciliteiten, verkoopskantoren en design centers in belangrijke markten over Noord-Amerika, Europa en Azië.

Er werken ongeveer 21,000 werknemers wereldwijd bij ON Semiconductor en de totale inkomsten bedroegen in 2010 $2.313 miljard.

Het hoofdkwartier ligt in Phoenix, Arizona en daarnaast zijn er vele productiefaciliteiten, R&D centers en verkoopskantoren verspreid over de hele wereld.

Activiteiten

Bedrijfsbezoek is mogelijk voor de 3de graad TSO en de Professionele Bacheloropleidingen: invulling gebeurt in overleg met de docent (doelgroep, tijdsduur, accent-punten, …)


Adres:

Westerring 15 
9700 Oudenaarde 
België


Sector

PIE

Aangeboden activiteiten:

Geen activiteiten.


Andere bedrijven in de nabije omgeving