nv Snack Food POCO LOCO

In 1994 begon Snack Food Poco Loco nv als producent van tortillachips.

In 1998 werden flour tortilla’s – zowel vers als diepgevroren –  toegevoegd aan het TEX MEX-gamma. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende diameters en smaken.

Tortillachips smaken nóg beter met een dipsausje erbij. Daarom ontwikkelden we enkele sausjes die perfect passen bij onze chips. Mmm…de salsa!
Om ons aanbod van TEX MEX-voedingswaren te vervolledigen, bieden we ook tacoschelpen en maaltijdkits aan, kooksauzen en gesneden jalapeño-pepers…Alle ingrediënten om te koken en te genieten.

In 2005 bracht Poco Loco een nieuwe snack op de markt: Poco Loco Roc & Rolls.

In 2011 werd het gamma uitgebreid met tortillastrips.

Intussen lanceerden we ook een assortiment bioproducten. Hiervoor worden enkel de beste biologische ingrediënten gebruikt. Puur genieten met respect voor de natuur…u krijgt er nooit genoeg van!

Omdat de Mexicaanse keuken geen geheimen meer had voor ons, zijn we verder op pad gegaan om nog meer fantastische smaken te ontdekken. Ga op culinaire trip met Poco Loco!

Dankzij onze knowhow en het gebruik van hoogtechnologische apparatuur werd Snack Food Poco Loco een toonaangevend producent van private label producten.

Vandaag maakt Poco Loco deel uit van de afdeling World Foods & Flavouring van de Finse Paulig Group. Wij brengen de hele wereld naar jouw keuken.

We willen heel graag onze kennis met u delen en uw private labelplannen uitwerken.
Doe maar eens “Poco Loco”!

Activiteiten

Bedrijfsbezoek: invulling gebeurt in overleg met de docent (doelgroep, tijdsduur, accent-punten, ….)

Snuffelstage: invulling gebeurt met de student (met welke medewerker (techn. profiel kan de student meelopen?)

Technische werkopdracht voor Hoger Onderwijs: in overleg met de docent worden duidelijke afspraken gemaakt betreffende  de reëele opdracht, de timing, doel van de opdracht, begeleiding van de student(en), …


Adres:

Rumbeeksegravier 157 
8800 Roeselare 
België


Sector

Food

Aangeboden activiteiten:

Geen activiteiten.


Andere bedrijven in de nabije omgeving