Miummm bezoekerscentrum - Vlaams Huis van de Voeding

Je proeft het … Je voelt het … Je ruikt het … Je ziet het … Je beleeft het!

Het Miummm – Vlaams Huis van de Voeding is een uniek doe- en belevingscentrum in Vlaanderen waar je meer te weten komt over voeding van grond tot mond.

Het Miummm richt zich op leerlingen vanaf het 5de leerjaar. Alle bezoeken worden zoveel mogelijk op de groep afgestemd.

Het Miummm kan op zelfstandige basis bezocht worden, maar wij raden sterk aan om te kiezen voor een gegidste rondleiding. Indien gewenst kan je uw bezoek ook uitbreiden met één van onze educatieve pakketten.

Doorloop er alle schakels van de voedingsketen op speelse en interactieve wijze. Ontdek er hoe geuren, kleuren en texturen je smaakbeleving vorm geven. Het Miummm stelt al je zintuigen op de proef!

Ervaar er zelf welke inspanningen je kan leveren na het eten van één boterham en hoe het gesteld is met je kennis over gezonde voeding. Treed in de voetsporen van de moderne landbouwer, bind de strijd aan met de veilingklok en ga een paar tellen later aan de slag in een voedingsbedrijf. In het Miummm beleef je het!

Activiteiten

Bezoeken worden zoveel mogelijk op de groep afgestemd.

Kies je voor een gegidste rondleiding, of ga je liever met een werkbundel aan de slag, wil je aansluitend op het bezoek een educatief pakket volgen? U vraagt, wij draaien!

Wil je het Miummm bezoeken met je klas? Maak dan minstens 14 dagen op voorhand een reservatie!

Een bezoek aan het Miummm combineren met een andere uitstap in de buurt? Dat kan! Contacteer ons en wij bekijken samen met u hoe we uw klasuitstap het beste kunnen invullen!

 

 


Adres:

Spanjestraat 141 
8800 Roeslare 
België


Sector

Educatie

Aangeboden activiteiten:

Geen activiteiten.


Andere bedrijven in de nabije omgeving