Masureel

Al jarenlang bekleedt Masureel een internationale leiderspositie als kwaliteitsdrukker van hoogwaardig vlies- en textielbehang en luxe interieurstoffen.

De eigen merken Guy Masureel en Khrôma zijn ondertussen vaste waarden geworden in de interieurwereld.

Recent bracht Masureel een nieuwe telg van vliesbehang op de markt, nl. Khlara.
Met Khlara – concepts for decorators – richt Masureel zich specifiek op de professionele projectmarkt.

Omdat Masureel een volledig totaalconcept voor het interieur wil creëren biedt het ook een eigen verflijn aan, Colorythm – sound of color. De verftinten van Colorythm sluiten naadloos aan op het behang en de stoffen uit de collecties van Guy Masureel, Khlara en Khrôma.

Vandaag de dag worden de merken van Masureel verspreid over meer dan 60 landen.

Activiteiten

Bedrijfsbezoek Secundair Onderwijs TSO/BSO: kan enkel voor eindjaren uit de studierichtingen Schilderen – Decoratie – Behang. Invulling gebeurt in overleg met de leerkracht (doelgroep, tijdsduur, accent-punten, ….). Een bedrijfsbezoek kan ook aangeboden worden aan leerlingen/studenten uit de 3de graad studierichting Drukkerij (voor Textiel).

Bedrijfsbezoek Hoger Onderwijs: kan enkel voor richtingen die met Textiel te maken hebben (Textielontwerp, …). Invulling gebeurt in overleg met de docent (doelgroep, tijdsduur, accent-punten, ….)

Technische werkopdracht voor Hoger Onderwijs: in overleg met de docent worden duidelijke afspraken gemaakt betreffende  de reëele opdracht, de timing, doel van de opdracht, begeleiding van de student(en), …


Adres:

Kantstraat 1 
8531 Harelbeke-Hulste 
België


Sector

Industrie

Aangeboden activiteiten:

Geen activiteiten.


Andere bedrijven in de nabije omgeving