Luximprove

LUXimprove levert hoogwaardige LED verlichting en complete verlichtingsoplossingen. Ons team staat klaar om van begin tot eind te ondersteunen in het creëren van lichtplannen, besparingscalculaties, installatie, DALI (Digital Addessable Lighting Interface) implementatie en het leveren van de ondersteuning en service op (verkoop) technisch gebied.

LUXimprove is de exclusieve distributeur van het merk Optiled. Optiled is afkomstig van het wereldwijd toonaangevende concern Light Engine, en heeft ruimt 10 jaar ervaring op het gebied van LED verlichting.

Naast Optiled werken wij uitsluitend met kwaliteitscomponenten van o.a. Cree, Lumileds en LG. Dit zorgt voor de zekerheid dat onze producten langdurig mee gaan en de hoogste kwaliteit leveren in alle mogelijke omstandigheden.

De ruime keuze aan binnenverlichting wordt tevens aangevuld met professionele buitenverlichting. Het assortiment bestaat o.a. uit verlichting voor industriële doeleinden en straatverlichting.

Ons kantoor en distributiecentrum bevind zich in Nederland wat in directe verbinding staat met ons partnernetwerk in de Benelux. De kracht van LUXimprove komt naar voren wanneer tijdsdruk, prijs en kwaliteit van componenten de doorslag geven in het succesvol verlagen van energie- en onderhoudskosten, zonder kwaliteitsverlies.

Activiteiten


Adres:

Weihoek 10 D 
4416 PX Kruiningen 
Nederland


Sector

Elektro

Aangeboden activiteiten:

PO

VMBO

HAVO/VWO

MBO

HBO/WO

Gastles

-
-
-
-
-

Bedrijfsbezoek

v
-
-
v
v

Docentstage

-
-
-
-
-

Snuffelstage

-
-
-
-
-

Technische opdracht

-
-
-
-
-


Andere bedrijven in de nabije omgeving