Luchtvaart Antwerpen vzw

U gaat graag op reis en wil weten hoe een luchthaven functioneert? U wilt uw leerlingen laten kennis maken met de wondere wereld van de luchtvaart?

Breng dan met uw klas een bezoek aan de Internationale Luchthaven van Antwerpen en ontdek hoe een moderne luchthaven werkt, zowel voor als achter de schermen. Breng ook een bezoek aan het unieke Stampe Vertongen Museum met prachtige historische vliegtuigen.

Activiteiten

Een gespecialiseerde gids van de vzw Luchtvaart Antwerpen leidt uw groep in twee uur rond en laat u kennis maken met het boeiende universum van luchthaven en luchtvaart.

De hele groep checkt in als passagier, gaat vervolgens langs de douane en veiligheidscontrole en krijgt zo te zien wat er zich, zowel voor als achter de schermen, afspeelt op een drukke luchthaven. Daarna worden ook de vliegtuig- en brandweerloodsen bezocht.

Tijdens een bezoek aan de Luchthaven Antwerpen, mag uiteraard het Stampe & Vertongen Museum, met zijn unieke historische vliegtuigen, niet ontbreken. Het museum herbergt ondermeer een verzameling van het beroemde SV4 vliegtuig van de Antwerpse luchtvaartpioniers Jean Stampe en Maurice Vertongen, die hun vliegtuigfabriek in Deurne hadden. Het museum wordt mee bezocht vanaf het 3de leerjaar.


Adres:

Antwerpen Luchthaven bus 35 
2100 Deurne 
België


Sector

Logistiek

Aangeboden activiteiten:

Geen activiteiten.


Andere bedrijven in de nabije omgeving