LMC Benelux nv

LMC-group is een groothandel in functionele beslagoplossingen voor meubel, interieur en winkel.

De techniek van het meubel- en interieurbeslag heeft de afgelopen jaren een zeer sterke evolutie gekend. MODULE is het 1e opleidings- en innovatiecenter van de LMC Group waar het nieuwste functioneel beslag en oplossingen voor de (toekomstige) meubelmaker, interieurbouwer en winkelinrichter kan ontdekt worden.

Productexperten en fabrikanten zijn ter beschikking om professionals uit de interieurbouw te informeren en permanent bij te scholen.
Thematische en praktijkgerichte workshops, geanimeerd door specialisten, hebben als doel om praktijkgerichte kennis over producten en diensten bij te brengen. Maak zelf een selectie uit het aanbod en contacteer ons voor een afspraak.

Activiteiten

– Bedrijfsbezoek/workshops: MODULE organiseert workshops voor docenten en studenten om de innovaties uit de beslagmarkt te begrijpen en te beheersen.
Maak zelf een selectie uit het onderstaande aanbod en contacteer ons voor een afspraak.

LED: de verlichting van de toekomst
Sinds de eerste gloeilamp in 1907 tot de derde generatie van OLED-verlichting, doorloop de geschiedenis van LED en ontdek de evoluties van dit licht van de toekomst.

Scharnieren en geleiders BLUM
De diverse toepassingsgebieden en mogelijkheden. De juiste scharnier en montageplaat kiezen en hoe monteren en regelen? De techniek van de volledig uittrekbare en gedempte geleider. Ken de voordelen van deze marktleider en leer hoe ze te integreren in het hedendaagse meubel en interieur.

Schuifdeursystemen
Voorfront, Infront, Mixfront, Coplanair…? Houten of glazen deur? Leer de diverse systemen kennen afhankelijk van de toepassing. Montage en regeling wordt toegelicht aan de hand van demokoffers.

Excentrische verbinders : technische workshop
De excentrische verbinders voor de montage van flat pack meubelen hebben vele voordelen, waarbij de kwaliteit van de verbinding en de snelheid van montage op de werf ter plaatse is gegarandeerd. De systemen 5 en 6 van Titus kenmerken zich door hun eenvoud in gebruik en zijn een stevige, onzichtbare verbinding.

Glasverlijming : technische workshop
Het verwerken van glas in een meubel vereist een specifieke kennis en dit is vaak een rem om het toe te passen. Nochtans, indien de technieken goed beheerst worden, is het verlijmen van metalen componenten op glas een koud kunstje.

 
– Snuffelstage: in onderling overleg wordt afgestemd met welke medewerker/technisch profiel de student kan meelopen?

– Docentstage: in onderling overleg wordt de koppeling tussen beroepspraktijk en opleiding afgesproken.


Adres:

Toleindestraat 7/001 
9080 Beervelde 
België


Sector

BWI

Aangeboden activiteiten:

Geen activiteiten.


Andere bedrijven in de nabije omgeving