Herder B.V.

Herder ontwikkelt en bouwt veelzijdig inzetbare machines van wereldklasse. Dat doen we al meer dan 60 jaar. Machines die geproduceerd worden in Nederland. Door de jaren heen is Herder uitgegroeid tot een fenomeen. Het meest verkochte merk in de markt van sloot-, beplanting- en bermonderhoud ter wereld. Herder staat voor de hoogste kwaliteit, het beste resultaat, een lange levensduur en ergonomisch verantwoord werken.
Ondernemen is vooruitzien en risico’s nemen. Maar vandaag de dag is ondernemen ook kijken naar het verleden en risico’s uitsluiten. Kiezen voor Herder is een zekere keuze. U kiest dan niet alleen voor een machine waar u dag en nacht op kunt vertrouwen, u kiest ook voor een machine waarmee u alle kanten op kunt.
Een Herder zet u met net zoveel gemak in aan de waterkant als langs de snelweg. Op alle moeilijk begaanbare plaatsen komt een Herder tot haar recht. Herder zorgt ervoor dat u kunt werken onder de meest extreme omstandigheden en dat u kunt beschikken over diverse toepassingsmogelijkheden. Met Herder bereikt u daarom het meest, als ondernemer en als gebruiker.

Activiteiten


Adres:

Herculesweg 6 
4338 PL Middelburg 
Nederland


Sector

Metaal

Aangeboden activiteiten:

PO

VMBO

HAVO/VWO

MBO

HBO/WO

Gastles

-
-
-
-
-

Bedrijfsbezoek

v
v
v
v
-

Docentstage

-
-
-
-
-

Snuffelstage

-
-
-
-
-

Technische opdracht

-
-
-
-
-


Andere bedrijven in de nabije omgeving