GE Industrial Belgium BVBA - GE Industrial Solutions

GE Industrial Solutions, divisie van GE Industrial Belgium, behoort tot het Amerikaanse General Electric, een van de meest toonaangevende bedrijven ter wereld.

Met een omzet van 180 Miljard USD en meer dan 300.000 werknemers, is GE onbetwist wereldmarktleider in meerdere sectoren.
De groep heeft fabrieken, verkoopfilialen en distributiecentra in meer dan 100 landen.De industriële afdeling is gevestigd in Gent en heeft o.m. met de merknaam Vynckier een sterke reputatie opgebouwd.

GE Industral Solutions ontwikkelt, produceert en verkoopt een uitgebreid gamma uitrusting, componenten, toebehoren en oplossingen voor zowel industriële (bv. automatiseringsprocessen) als huishoudelijke elektrische installaties.
Met onze producten voor laagspanningsdistributie en –automatisering zijn wij marktleider en bouwen wij deze positie voortdurend uit dankzij een sterk team van 350 medewerkers, een uitstekende naverkoopdienst, een erg compleet productassortiment en een sterk distributienetwerk.

In het kader van onze verdere groei zoeken wij tevens continue Technische profielen Elektriciteit of Electro-Mechanica niveau Technisch, Bachelor of Master!

Activiteiten

– Gastles op school: invulling gebeurt in overleg met de docent (onderwerp, doelgroep, tijdstip, …)

– Bedrijfsbezoek: invulling gebeurt in overleg met de docent (doelgroep, tijdsduur, accent-punten, ….)

– Docentstage: invulling in overleg met de docent (welke koppeling tussen beroepspraktijk en opleiding wordt beoogd?)

– Technische werkopdracht: in overleg met de docent worden duidelijke afspraken gemaakt betreffende de reële opdracht, de timing, doel van de opdracht, begeleiding van de student(en), …


Adres:

Nieuwevaart 51 
9000 Gent 
België


Sector

Industrie

Aangeboden activiteiten:

Geen activiteiten.


Andere bedrijven in de nabije omgeving