Drukkerij Van de Maele

Drukkerij Van de Maele bestaat reeds 4 generaties. De “typo” drukkerij die in de vorige eeuw werd opgestart voor het bedrukken van sigarendoosjes, is sedert 1990 uitgegroeid tot een “offset” drukkerij.
Het familiebedrijf van “vader op zoon” verhuisde in 1995 van het centrum te Geraardsbergen naar de industriezone. Meteen daarna werd het machinepark uitgebreid met de modernste technologie en werd het aanbod aan drukwerk vervolledigd. Ons bedrijf kende een duidelijke stijging van zowel de kwaliteit als van de productiviteit.
Het volledige productieproces wordt afgestemd op uw verwachtingen. De zaakvoerders, Koen en Ann Van de Maele – Grisez, zetten zich ten volle in voor uw drukwerk en staan garant voor een nauwkeurige opvolging van al uw wensen. Wij kiezen voor een persoonlijke service en begeleiden uw drukwerk dan ook zeer zorgvuldig. Ook wanneer u zelf geen computerexpert bent kan u bij ons terecht voor een service op maat.
We garanderen onze klanten korte leveringstermijnen, drukwerken van hoge kwaliteit en concurrentiële prijzen. Deze troeven danken we aan investeringen in hoogtechnologische uitrusting, aan een forse uitbreiding van de opslagcapaciteit en aan een hoge productiviteit. Daar willen we met onze medewerkers in groeien om de diensten naar onze klanten snel maar nog steeds kwalitatief uit te voeren.
Wij realiseren uw drukwerk volledig naar uw smaak en behoeften. Ook voor een eigen huisstijlontwikkeling en de vormgeving kan u bij ons terecht. Onze grafische ontwerpafdeling staat hiervoor tot uw dienst.

Activiteiten

– Bedrijfsbezoek: invulling gebeurt in overleg met de leerkracht/docent (doelgroep, tijdsduur, accent-punten, ….)


Adres:

Industriezone - Diebeke 8 
9500 Geraardsbergen 
België


Sector

Dienst

Aangeboden activiteiten:

Geen activiteiten.


Andere bedrijven in de nabije omgeving