Deceuninck nv

Deceuninck is een designer van PVC bouwproducten en een producent van PVC- en composietprofielen voor toepassingen bestemd voor woningbouw en niet-residentiële gebouwen.

Bij Deceuninck biedt ons engagement op vlak van innovation, ecology en design een duidelijke focus: building a sustainable home. Een (t)huis dat energiezuiniger is om in te wonen en aantrekkelijker om naar te kijken.

Deceuninck verwerkt wereldwijd de nieuwste materialen tot producten die weinig onderhoud vergen, top isoleren, lang meegaan en op het einde van de gebruiksduur volledig kunnen worden gerecycleerd.

Bovendien helpen onze waarden, Candor, Top Performance en Entrepreneurship ons meebouwen aan een betere wereld voor onze Partners en eindgebruikers.

Deceuninck heeft sterke ambities. We willen bouwen aan een werkomgeving waarin mensen trots zijn op hun bijdrage, we willen onze positie bij de top drie in de markt versterken.

Bovenop onze ecologische duurzaamheid, streeft Deceuninck naar financiële duurzaamheid.
Deceuninck stelt 3.400 mensen te werk in 25 landen, waarvan 600 in België.
Deceuninck heeft productievestigingen in Beligië, Chili, Frankrijk, Duitsland, Polen, Rusland, Thailand, de Tsjechische Republiek, Turkije, het VK en in de VS.

 

Activiteiten

Gastles op school: invulling gebeurt in overleg met de docent (onderwerp, doelgroep, tijdstip, …)


B
edrijfsbezoek: invulling gebeurt in overleg met de docent (doelgroep, tijdsduur, accent-punten, ….)


S
nuffelstage: invulling gebeurt met de student met welke medewerker/techn. profiel kan de student meelopen?


D
ocentstage: invulling in overleg met de docent (welke koppeling tussen beroepspraktijk en opleiding wordt beoogd?)


Technische werkopdracht: in overleg met de docent worden duidelijke afspraken gemaakt betreffende  de reëele opdracht, de timing, doel van de opdracht, begeleiding van de student(en), …


Adres:

Bruggesteenweg 360 
8830 Hooglede-Gits 
België


Sector

BWI

Aangeboden activiteiten:

Geen activiteiten.


Andere bedrijven in de nabije omgeving