Buckman laboratories

Buckman is een innovatieve wereldleider in de productie van fijnchemicaliën voor verschillende industriën zoals de pulp en papier industrie, industriële waterbehandeling, de suiker- en lederindustrie.

Onze 1400 medewerkers leveren elke dag service aan klanten in meer dan 100 landen, verdeeld over 5 continenten.

Vanuit het Europese hoofdkantoor in Gent, waar de productieafdeling gevestigd is evenals de technische en administratieve diensten, worden onze verkoopsorganisatie en klanten binnen Europa, Noord-Afrika, het Midden-Oosten en Rusland bediend.

Activiteiten

gastles op school voor Secundair en Hoger Onderwijs: invulling gebeurt in overleg met de docent (onderwerpen kunnen zijn: waterzuivering, waterbehandeling, waterverbruik, …)

bedrijfsbezoek voor 3de graad Lager Onderwijs (lokale basisscholen): bezoek aan het labo. Invulling gebeurt in overleg met de leerkracht (doelgroep, tijdsduur, accent-punten, ….).

bedrijfsbezoek voor 3de graad TSO en Hoger Onderwijs (richtingen gerelateerd aan chemie, labo): invulling gebeurt in overleg met de docent (doelgroep, tijdsduur, accent-punten, ….). Te bezoeken afdelingen zijn: labo, productie met aandacht voor veiligheid, milieu, hygiëne en kwaliteit, onderhoud.

docentstage: invulling in overleg met de docent (welke koppeling tussen beroepspraktijk en opleiding wordt beoogd?)

snuffelstage voor technische profielen Mechanica en Elektriciteit/ektronica: invulling gebeurt met de student (met welke medewerker/techn. profiel kan de student meelopen?)

Technische werkopdrachten voor Hoger Onderwijs: in overleg met de docent worden duidelijke afspraken gemaakt betreffendede reëele opdracht, de timing, doel van de opdracht, begeleiding van de student(en), …


Adres:

Wondelgemkaai 159 
9000 Gent 
België


Sector

Chemie

Aangeboden activiteiten:

Geen activiteiten.


Andere bedrijven in de nabije omgeving