Arteveldehogeschool - Bacheloropleiding Grafische & Digitale Media

“Zeg het met kleur” is een initiatief van de Bacheloropleiding Grafische en digitale media aan de arteveldehogeschool en het resultaat van een uniek samenwerkingsverband tussen verschillende partners uit het onderwijs en het bedrijfsleven.

In het kader van ViA (Vlaanderen in Actie) werd dit initiatief erkend als brugproject en gesubsidiëerd door het Agentschap Ondernemen.

Door deel te nemen aan één van onze workshops kunnen jongeren uit de derde graad van het secundair onderwijs (ASO, KSO & TSO), cursisten van het volwassenonderwijs en hun lesgevers kennismaken met ontelbare facetten van kleur die leuk en boeiend zijn om te onderzoeken.

Bovendien krijgen ze op een toegankelijke en ervaringsgerichte manier inzicht in de mogelijkheden, kansen en verschillende beroepsprofielen van de grafische en digitale mediasector.

Activiteiten

– Gastles op school: in overleg met de leerkracht/docent (onderwerp, doelgroep, tijdstip, …)

– Bedrijfsbezoek: invulling in overleg met de docent (doelgroep, tijdsduur, accent-punten, …)

– Docentstage: in overleg met de docent wordt de koppeling tussen beroepspraktijk en opleiding afgesproken. De docentstage wordt aangeboden via workshops.

– Technische werkopdracht: in overleg met de docent worden duidelijke afspraken gemaakt betreffende  de reële opdracht, de timing, doel van de opdracht, begeleiding van de student(en), …


Adres:

Industrieweg 232 
9030 Gent 
België


Sector

Onderwijs

Aangeboden activiteiten:

Geen activiteiten.


Andere bedrijven in de nabije omgeving