ArcelorMittal Gent

ArcelorMittal Gent is een geïntegreerd staalbedrijf in de Gentse Zeehaven. We behoren tot de ArcelorMittal-Groep, een van de meest vooraanstaande staal- en mijnbouwbedrijven ter wereld.

Onze site beschikt over alle nodige installaties om aangevoerde grondstoffen om te zetten in staalproducten met een hoge toegevoegde waarde. Jaarlijks gaat er 5 miljoen ton vlakke staalplaat naar de automobielklanten en naar de industriële sector. Heel wat autokoetswerken, huishoudapparaten, meubilair en andere toepassingen zijn dus vervaardigd uit ons staal.

Met 4.700 werknemers zijn wij één van de grootste privéwerkgevers van Vlaanderen. De kennis en de inzet van onze medewerkers vormen twee van onze belangrijkste troeven. Zij spelen immers een onmisbare rol om onder andere de veiligheid, de kwaliteit en de productiviteit verder te verhogen.

Research en innovatie staan voorop in ons bedrijf. We werken samen met verschillende onderzoekscentra binnen ArcelorMittal en de onderwijswereld om nieuwe staalsoorten en nieuwe bekledingen te ontwikkelen.

Activiteiten

– gastles op school: invulling gebeurt in overleg met de docent (onderwerp, doelgroep, tijdstip, …)

– bedrijfsbezoek: invulling gebeurt in overleg met de docent (doelgroep, tijdsduur, accent-punten, ….)

– docentstage: invulling in overleg met de docent (welke koppeling tussen beroepspraktijk en opleiding wordt beoogd?)


Adres:

John F. Kennedylaan 51 
9042 Gent 
België


Sector

Metaal

Aangeboden activiteiten:

Geen activiteiten.


Andere bedrijven in de nabije omgeving