Aliplast Aluminium Extrusions and Coating

Aliplast N.V. te Lokeren maakt deel uit van de Corialis Group en is wereldwijd vermaard om zijn productie en ontwikkeling van aluminiumconstructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda’s, …).

In de hoofdzetel te Lokeren, tevens ook de Belgische productieplant, zijn 320 werknemers tewerkgesteld. Daarnaast zijn er ook vestigingen in Frankrijk, U.K., Polen en China met een totaal personeelsbestand van 1.600 werknemers.

Ons bedrijf kenmerkt zich door een no-nonsense stijl waar kwaliteit, service, klantgerichtheid, betrokkenheid en hard werken als waarden hoog in het vaandel worden gevoerd.

Teneinde onze ambities te kunnen blijven realiseren zijn wij steeds geïnteresseerd in gemotiveerde kandidaten wiens spontane sollicitatie wij van harte verwelkomen. Dankzij de omvang van onze onderneming kunnen wij een brede waaier van functies aanbieden. Indien we niet onmiddellijk een vacature vrij hebben kunnen wij u later steeds opnieuw contacteren.

Activiteiten

Bedrijfsbezoek enkel voor 3de graad Technisch/Beroeps Onderwijs en Hoger Onderwijs: invulling gebeurt in overleg met de docent (doelgroep, tijdsduur, accent-punten, ….)

Snuffelstage voor 3de graad Technisch/Beroeps Onderwijs: invulling gebeurt met de student: met welke medewerker (techn. profiel) kan de student meelopen?

Docentstage: invulling in overleg met de docent (welke koppeling tussen beroepspraktijk en opleiding wordt beoogd?)


Adres:

Waaslandlaan 36 
9160 Lokeren 
België


Sector

BWI

Aangeboden activiteiten:

Geen activiteiten.


Andere bedrijven in de nabije omgeving