ALGA B.V.

ALGA biedt alles op het gebied van professionele klimmaterialen, met als hoofdproducten ladders, trappen, steigers en aluminium constructies.
ALGA heeft een eigen constructieafdeling welke de afgelopen jaren explosief gegroeid is. De afdeling is gespecialiseerd in maatwerkproducten, speciale aluminium constructies, speciale aluminium platformtrappen, vliegtuigtrappen, kooi- en gevelladders, verrolbare steigers t.b.v. containerschepen en gangways.
In verband met de veiligheid en de wettelijke(verplichte) bepalingen is het van groot belang dat het klimmateriaal jaarlijks geïnspecteerd wordt door een deskundige. Niet alleen voor de veiligheid, maar ook uit economisch oogpunt.
ALGA verzorgt de jaarlijkse inspectie van aluminium, houten, kunststof ladders, trappen, steigers, kooiladders en speciale constructies. De producten kunnen op onze inspectieafdeling en bij u op locatie geïnspecteerd worden. Met de speciale inspectiewagen kunnen de reparaties in de meeste gevallen ter plaatse uitgevoerd worden.

Activiteiten


Adres:

Cruijckelcreke 37 
4491 PS Wissenkerke 
Nederland


Sector

Metaal

Aangeboden activiteiten:

PO

VMBO

HAVO/VWO

MBO

HBO/WO

Gastles

-
-
-
-
-

Bedrijfsbezoek

-
v
-
v
-

Docentstage

-
v
-
v
-

Snuffelstage

-
v
-
-
-

Technische opdracht

-
-
-
v
-


Andere bedrijven in de nabije omgeving