AGRISTO N.V.

Agristo is een West-Vlaamse, familiale KMO, waar er een open bedrijfscultuur heerst.

Naast onze hoofdzetel die gevestigd is in Harelbeke (België), zijn er ook bijkomende productievestigingen in Nazareth en Tilburg (Nederland). Het familiale karakter van Agristo is één van onze sterktes.

Wij specialiseren ons in het vervaardigen van voorgebakken en diepgevroren aardappelproducten zoals frietjes, blokjes, schijfjes, … en aardappelspecialiteiten zoals pommes Duchesses, kroketten, nootjes, gratin, … Bovendien ontwikkelen wij graag voor elke klant een product en verpakking op maat.

Op dit moment slagen we erin om 400 000 ton afgewerkt product af te leveren in meer dan 115 landen over de hele wereld. Sedert de oprichting van Agristo stijgt de productiecapaciteit en omzet jaar na jaar dankzij een doordachte bedrijfsvoering en een gerichte investeringspolitiek. Dit maakt Agristo tot wat het op vandaag is: een belangrijke speler in de wereldmarkt van de diepgevroren en voorgebakken aardappelproducten, met het accent op kwaliteit, voedselveiligheid en klantenservice.

Activiteiten

gastles op school: invulling gebeurt in overleg met de docent (onderwerp, doelgroep, tijdstip, …)

bedrijfsbezoek: invulling gebeurt in overleg met de docent (doelgroep, tijdsduur, accent-punten, ….)

snuffelstage: invulling gebeurt met de student (met welke medewerker (techn. profiel kan de student meelopen?)

docentstage: invulling in overleg met de docent (welke koppeling tussen beroepspraktijk en opleiding wordt beoogd?)

Technische werkopdracht: in overleg met de docent worden duidelijke afspraken gemaakt betreffende de reëele opdracht, de timing, doel van de opdracht, begeleiding van de student(en), …


Adres:

Waterstraat 40 
8531 Harelbeke (Hulste) 
België


Sector

Food

Aangeboden activiteiten:

Geen activiteiten.


Andere bedrijven in de nabije omgeving