Bedrijf + School

Burgmetaal

Aangeboden activiteiten

Basisonderwijs Algemeen secundair onderwijs Technisch & beroepsgericht onderwijs Hoger onderwijs
Bedrijfsbezoek
Gastles
Snuffelstage voor leerlingen
Docentstage
Technische werkopdrachten Onderzoek -en ontwerpopdrachten

Beschrijving bedrijf

Burgmetaal is een innovatieve onderneming die productiemachines ontwikkelt en bouwt. Al ruim 25 jaar een vooraanstaande en snel groeiende speler op dit gebied. Belangrijke succesfactoren zijn: uitstekende kwaliteit, gegarandeerde service, intensieve samenwerking en optimale communicatie met klanten.

Burgmetaal heeft een indrukwekkende referentielijst opgebouwd in de voedselverwerkende- en verpakkingsindustrie. Onze klanten bevinden zich, behalve in Nederland, ook in België, Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië. De productie betreft vooral bedrijfszekere tray-ontnesters, transportsystemen, afvulsystemen en turn-keyprojecten. Ook de bewerking van metalen en kunststoffen en het verzorgen van 3D draai en freeswerk zijn belangrijk.

Burgmetaal is groot geworden door enthousiaste meedenkers, die werken aan het verbeteren van uw productieproces. Onze mensen hebben ruime ervaring, waarin vakkennis en betrokkenheid sleutelwoorden zijn. Ze leveren maatwerk met moderne technieken en korte doorlooptijden, toegesneden op de eigen situatie.

Contacteer dit bedrijf

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*